Az online jelenlét is fontos a vállalkozásunk számára

A vállalkozások számára manapság elengedhetetlen az online jelenlét, hiszen csak így fognak tudni megtalálni bennünket a potenciális vásárlók.

Ugyanis ha az emberek vásárolni szeretnének, vagy valamilyen szolgáltatást keresnek, akkor jellemzően az interneten kezdenek el keresgélni, ezért fontos, hogy bennünket is könnyedén megtaláljanak.
Legtöbben a Google segítségét veszik igénybe ehhez, így nagyon fontos, hogy a vállalkozásunk jelen legyen az interneten, és lehetőleg az első oldalakon.

Természetesen önmagában az nem elegendő, hogy csak “feltesszük magunkat az internetre”, mert ez nem fogja azt jelenteni, hogy akkor meg is fognak bennünket találni. Ugyanis sokat számít, hogy hányadik oldalon jelenünk meg, hiszen sokan nem jutnak túl az első oldalon, ezért figyeljünk arra, hogy minél jobb pozícióban jelenjünk meg.

A Selector Online Marketing Ügynökség hatalmas lehetőség lesz a számunkra, mert sokéves hozzáértő tapasztalatukkal csökkenthetjük reklám költségeinket, a látogató növeléssel előrébb kerülhetünk a keresőben, így sokkal nagyobb forgalmat generálhatunk, mert így többen fognak megtalálni bennünket az organikus keresés során is.

Keresőoptimalizálás nélkül szinte biztos, hogy a Google keresőben csak a sokadikak leszünk, ezért ha a vállalkozásunkat szeretnénk fellendíteni, akkor mindenképpen kérjük hozzá szakemberek segítségét. Így hónapról hónapra érezni fogjuk a változást, mert sokkal többen fognak megtalálni bennünket, ezért az online jelenlét igenis sokat számít.

De mi is pontosan a keresőoptimalizálás, és miért van rá akkora szükségünk?

Más néven keresőmarketing, aminek az a célja, hogy a honlapunk minél előrébb kerüljön az adott kulcsszavakra a Google találati listájában. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kifejezésekre optimalizáljuk az oldalunkat, hiszen az a cél, hogy minél nagyobb célközönséget érjünk el.
Természetesen ne gondoljuk azt, hogy ezt elegendő egyszer megcsinálni, mert ha rendszeres jelenlétet szeretnénk, akkor ezt érdemes folyamatosan karbantartani, hogy ne sorolódjunk hátrébb a keresőben.

A linképítés az egyik kulcscsa az online jelenlétünknek és a sikereinknek, ezért dolgozzunk együtt a szakemberekkel, hogy elérjük a kívánt eredményeket.

A közösségi médiában való részvétel és megjelenés is elengedhetetlen.

A Selector Online Marketing Ügynökség Facebook hirdetéskezelésben is az elsők között van. Hatékonyan juttatják el a kiválasztott célközönséghez az üzenetet, ily módon azok is felkelthetik a figyelmét, akik még nem is hallottak rólunk.

Népszerű hirdetéstípusok a Facebookon, hirdetési formátumok, melyeknek csak a képzelet szab határt:

Hirfolyam hirdetések: a Facebook legfrekventáltabb, központi részén könnyedén felkeltheted az érdeklődők figyelmét, hiszen a felhasználók itt nézhetik meg az ismerőseik és követett oldalak, csoportok bejegyzéseit.

Messenger hirdetések: segítenek abban, hogy a vállalkozásoddal beszélgetést kezdeményezzenek az emberek.

Instagram hirdetések: itt csak képeket, videókat lehet megosztani. Személyes felhasználók dominálják a platformot, így kítűnő hely a terméked, szolgáltatásod megismertetéséhez.