Betört műköröm? Acrylgellel feljtsd el!

Sokaknak nagyon gyenge a saját körme, így bizony gyakran előfordul, hogy betörik és felszakad, ami nem mutat olyan szépen.

Persze már rengeteg féle megoldást találhatunk rá manapság, hogy a körmeink szépek és ápoltak legyenek. Azért azt mindig tartsuk szem előtt, hogy csak szakemberekkel csináltassuk meg a körmeinket, nehogy még nagyobb kárt tegyünk bennük a nem helyes anyaghasználattal.

A műkörmösök rengeteg anyaggal találkoznak a munkájuk során, hiszen mindig keresik az újdonságokat, hogy még tökéletesebb munkát végezhessenek a mindennapokban. Bizony vannak olyan esetek, amikor annyira gyenge a vendég körme, hogy nem biztos, hogy elég egy egyszerű gél lakk ahhoz, hogy megakadályozzuk a betöredezéseket.

Ha egy igazán erős és tartós megoldást keresnénk, akkor az acrylgel biztosan tökéletes választás lesz a számunkra.

Az anyaggal nagyon könnyű dolgozni, hiszen nagyon könnyen kezelhető, így tökéletesen elfogjuk tudni dolgozni a köröm felületén. Az anyag kötés után nagyon erős és tartós, így nem kell attól tartanunk, hogy a vendégeink körme időről időre megint betöredezik és megsérül.

Persze az acrylgelt nem csak saját köröm megerősítésére használhatjuk, hanem hosszabb körmök megépítésére is. Nagyon szép színekben találhatjuk meg őket, így a közkedvelt francia körmöket is könnyen elkészíthetjük ezzel az anyagcsoporttal.

Az acrylgel nem csak könnyen teríthető, de nagyon könnyen reszelhető is,

így sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz a munka, aminek biztosan minden műkörmös örülni fog, hiszen így sokkal több vendéget fog tudni fogadni. Az acrylgel egyik nagy előnye, hogy zselé és porcelán anyaggal is tökéletesen kombinálható, így bármilyen vendégen tökéletesen tudjuk használni, mert nem kell a korábbi anyagokat teljesen eltávolítani a köröm felületéről egy töltés miatt.
Vékony rétegben is nagyon erős és tartós az anyag, így tökéletesen megfogja erősíteni még a gyengébb körmöket is, ezért használjuk bátran, mert biztosan nem fogunk benne csalódni.

Ha műkörmösként dolgozunk, akkor hatalmas könnyebbséget fog jelenteni a számunkra egy olyan anyag, amivel gyorsan, de mégis tökéletes minőségben tudunk dolgozni. A gélek ára is nagyon kedvező, így nem kell félnünk a hatalmas anyagköltségektől, így sokkal több bevétel maradhat a zsebünkben.

Ha olyan vendég érkezik hozzánk, akinek nagyon gyenge a körme, akkor az acrylgel biztosan remek választás lesz a számára, mert szép és tartós körmökkel távozhat a szalonunkból, és hetekig élvezheti a tökéletes végeredményt betöredezés nélkül.

Ezért ne várjunk tovább, hanem rendeljük meg minél előbb az anyagokat, hogy még több elégedett vendégünk legyen. Persze érdemes alaposan körülnézni a webshopban, mert még számos minőségi anyagot találhatunk. A rendelés nagyon egyszerű, hiszen csak pár kattintás az egész, az anyagok pedig napokon belül már meg is fognak érkezni hozzánk.

Futótűzként terjed a TikTok konkurenciája, a BeReal

A napokban látott napvilágot a Telex kiváló cikke, mely szerint Amerikában (és Európában is) futótűzként terjed a TikTok konkurenciája, a BeReal melynek lényege, hogy mindenféle filter és utólagos effektek nélkül mutatja meg a felhasználót a többiek és a közösség számára.

Az alkalmazás sikere számunkra is párhuzamba állítható a linképítés szolgáltatásunkkal, mivel mi szintén abban hiszünk, hogy a kitartó és következetes munka meghozza ügyfeleink weboldala számára a keresőben való jó helyezést, a reklám nélküli, fizetett-hirdetős konkurenciával szemben.

Bővebb információért látogass el oldalunkra.