tippmix tippek

Tippelni úgy jó, ha eredményesek vagyunk!

Tippelj Péter, ki fog nyerni a mai bajnokságon? – Szól hozzám váratlanul Karcsi. A reklámblokk alatt mindketten kiültünk a konyhába, hogy elszívjunk egy szál cigarettát és némiképp leeresszük a felgyülemlett feszültséget, amit az előző meccs első félideje okozott.

Végülis a félidőben vagyunk, még döntetlen az állás, szóval lehet tippelni, tépelődtem. Feleségem bekészített egy közepesen erős kávét és a szokásos mézes teát mindkettőnknek, így végülis egy korty tea után kiböktem: “Hát Karcsi, szerintem a Bayern lesz ma a nyerő”.

Egy hét múlva ismét találkoztunk, de immáron munka után némi totózásra a közös helyünkön. Felötlött bennem a gondolat, hogy a nyertes tippem után mi lenne ha megpróbálnám a tippjeimet szerencsére váltani. Végtére is olyan sokan próbálkoznak, ám magamon úgy vettem észre, talán mellém szegődne a szerencse, vagy a lehetőség.

Klárival – a boltos lánnyal – meg is beszéltük, hogy ezúttal tippmixet veszek. Igenám, de ehhez kelleni fog néhány tanács, vagy segítség. Már régóta ajánlották számomra az ingyenes tippmix tippek weboldalt, így meg is néztem. Rég nem láttam már egy ilyen mértékű segédlettel rendelkező oldalt.

Tippek, trükkök valamint nyerő stratégiák.

Rögtön úgy éreztem, ez a nekem való mekka, a hely, ahol el leshetem az összes olyan trükköt, amit még én sem tudok. Karcsival egyébként is már régóta követjük a statisztikát, de néhány dolog számomra is teljesen új volt. A repertoár igen széles, mivel itt is van mód előfizetni prémium tippekre, és tanácsokra. Ezt át kell gondolnom, mivel igen csábító lehetőség.

Egy nyertes tipp, egy jól eltalált meccs a férfiember számára mindig elégedettség érzést nyújt.

Mintha csak mi is ott lehetnénk a pályán a kedvenceinkkel és együtt rúghatnánk a labdát. Ezek mellett külön öröm, amikor jól tippeljük meg egy meccs végeredményét és bezsebeljük a barátaink elismerő pillantásait, vállveregetését. Ha ezeken felül még némi kis szerencsepénz is üti az ember markát, az csak külön öröm.

A tippelést éppen ezért szakmai szintre emelő weboldalon látott tippekre nyugodtan lehet alapozni, mivel a szerző hiteles adatokkal támasztja alá a döntéseit. Blogbejegyzésben rendre megnézhetjük, az azon a héten feladott szelvények nyerő arányait, így tanulhatunk a hibákból is, és újabb tippeket szerezhetünk a saját stratégiánk kialakításához.
Ne feledjük: maxtippmix tippek, minden fotball rajongó embernek.